Ανακοινώθηκαν τα 4 Event των Master Qualifier 2015

masters-qualifier-events

Οι 200 κορυφαίοι Master αθλητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας(  40-44, 45-49, 50-54, 55-59 και60+) θα πρέπει από τις 23 Απριλίου έως και τις 27 Απριλίου να πραγματοποιήσουν 4 Events. Κάθε αθλητής μπορεί να πραγματοποιήσει τα Event με οποιαδήποτε σειρά. Οι βαθμολογίες θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως και τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

Για τον προσδιορίσμο του Top-20 και την πρόκριση στα Reebok CrossFit Games 2015 οι αθλητές θα έχουν 5 βαθμολογίες. Η πρώτη είναι αυτή που “κουβαλούν” μαζί τους από τα Open(η τελική κατάταξη) και οι υπόλοιπες τέσσερις είναι αυτές που θα λάβουν μέσω της διαδικασίας των Master Qualifier ανα Event.

Οι αθλητές θα πρέπει να βιντεοσκοπήσουν και τα 4 Event διότι με το τέλος της διαδικασίας θα κληθούν να υποβάλουν 1 από τα 4 βίντεο.

Οι 20 καλύτεροι αθλητές, με τους λιγότερους πόντους στο τέλος των προκριματικών θα λάβουν πρόσκληση για να συμμετάσχουν το καλοκαίρι στα CrossFit Games.

Τα 4 Events των Master Qualifier είναι:

EVENT 1

Complete as many reps as possible in 5 minutes of:
5 muscle-ups
10 cleans

Men use 155 lb.
Women use 105 lb.

Δείτε το βίντεο με τα Standards:

EVENT 2

1-rep-max snatch

No time cap

Δείτε το βίντεο με τα Standards:

 

EVENT 3

2 rounds for time of:
1,000-meter row
50 thrusters
30 chest-to-bar pull-ups

Men use 65 lb.   
Women use 45 lb.

Δείτε το βίντεο με τα Standards:

EVENT 4

21-15-9 reps for time of:
Deadlifts
Box jumps
Handstand push-ups

Men use 225 lb., 24-inch box
Women use 155 lb., 20-inch box

Δείτε το βίντεο με τα Standards:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =