The Athlete Games 2016
Οι διοργανωτές του The Athlete Games 2016 presented by Xendurance είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην ExCel Arena του Λονδίνου στις 29-30 Ιανουαρίου. Το συνολικό έπαθλο θα αγγίξει το ποσό των 50.000 ευρώ και η προκριματική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει 3 εβδομάδες.
Για να προκριθείτε στη τελική φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να προκριθείτε μέσω 3 online προκριματικών Workout.
Η προκριματική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου και θα τελειώσει στις 17 Δεκεμβρίου 2015.
Workout 1: Θα ανακοινωθεί στις 27 Νοεμβρίου, οι αθλητές θα πρέπει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου να εκτελέσουν το Workout, να δηλώσουν την επίδοση τους και να το επικυρώσουν μέσω του Affiliate Manager του γυμναστηρίου τους.
Workout 2: Θα ανακοινωθεί στις4 Δεκεμβρίου και οι αθλητές θα πρέπει να δηλώσουν τις επιδόσεις τους ως τις 10 Δεκεμβρίου.
Workout 3: Θα ανακοινωθεί στις 11 Δεκεμβρίου και οι αθλητές θα πρέπει να δηλώσουν τις επιδόσεις τους ως τις 17 Δεκεμβρίου.
Όλα τα Workout θα πρέπει να εκτελεστούν σε CrossFit Affiliate και να κριθούν από Level 1 CrossFit Coach.
Στη τελική φάση της διοργάνωσης θα βρεθούν 48 Individual Men/Women, και 12 Masters 40+ Men/Women
Οι αθλητές που βρίσκονται στις θέσεις πρόκρισης θα πρέπει να έχουν ανεβάσει όλα τα βίντεο των Workout.
Όσοι προκριθούν θα λάβουν ένα Mail που θα τους καλεί να συμμετάσχουν στους τελικούς. Το Mail θα αποσταλεί στις 23 Δεκεμβρίου και οι αθλητές θα έχουν περιθώριο 4 ημερών, μέχρι τη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου να αποδεχτούν την πρόσκληση. Όσοι δεν την αποδεχτούν την θέση τους θα πάρει αθλητής που κατετάγη μια θέση πιο κάτω.
Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ. Σε νέα τοποθεσία, την ExCelArena θα πραγματοποιηθεί ένα TopClassEvent τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.






Leave a Reply