Καινοτ¤îμες τεχνολογ╬»ες και διαχρονικ╬Č designs

H Reebok παρουσ╬»ασε τη ν╬şα συλλογ╬« της για τη σεζ¤îν FW’15, μ╬şσα απ¤î ╬şνα ξεχωριστ¤î catwalk

Γιο¤Źρκας Σε¤Őταρ╬»δης

Γιο¤Źρκας Σε¤Őταρ╬»δης

Σε συν╬şχεια της ανατρεπτικ╬«ς ν╬şας καμπ╬Čνιας BeMoreHuman η Reebok παρουσ╬»ασε την Τετ╬Čρτη, 30 Σεπτεμβρ╬»ου, τη ν╬şα συλλογ╬« της για τη σεζ¤îν FW ’15, σε ╬şνα fitness & fashion party στο ‘LOFT by Collage’ υπ¤î την καλλιτεχνικ╬« επιμ╬şλεια του Κωνσταντ╬»νου Ρ╬«γου. Η παρουσ╬»αση περιλ╬Čμβανε ╬şνα μοναδικ¤î show με ╬şνα πρωτ¤îτυπο και διαφορετικ¤î catwalk, ¤îπου γνωστο╬» αθλητ╬şς και λ╬Čτρεις της φυσικ╬«ς δραστηρι¤îτητας παρουσ╬»ασαν τη συλλογ╬« inaction και μας απ╬şδειξαν για ╬Čλλη μ╬»α φορ╬Č πως μ╬şσα απ¤î το fitness μπορε╬»ς να γ╬»νεσαι συνεχ¤Äς καλ¤Źτερος και ακ¤îμα περισσ¤îτερο ╬Čνθρωπος.

Ν╬»κη Πετρουλ╬Čκη (Yoga Trainer)

Ν╬»κη Πετρουλ╬Čκη (Yoga Trainer)

Η ν╬şα fitness συλλογ╬« της Reebok περιλαμβ╬Čνει ρο¤Źχα και παπο¤Źτσια εξοπλισμ╬şνα με τις πιο καινοτ¤îμες Reebok τεχνολογ╬»ες και κατασκευασμ╬şνα απ¤î υλικ╬Č υψηλ╬«ς αντοχ╬«ς και ποι¤îτητας, ειδικ╬Č σχεδιασμ╬şνα για να προσφ╬şρουν ╬Čνεση και εν╬»σχυση στις επιδ¤îσεις κατ╬Č την προπ¤îνηση.Διαχρονικ╬Č designs με μοντ╬şρνες γραμμ╬şς, χαρακτηρ╬»ζουν τη συλλογ╬« των Classics ¤îπου κλασικ╬Č κομμ╬Čτια «μεταμορφ¤Äνονται» και αποκτο¤Źν ╬şνα urbanlook.

Γι¤Äργος Βασιλει╬Čδης (αθλητ╬«ς CrossFit) , Γιο¤Źρκας Σε¤Őταρ╬»δης (αθλητ╬«ς CrossFit) , Κατερ╬»να, Αναστασ╬»α και Νεφ╬şλη (επαγγελματ╬»ες χορε¤Źτριες)

Γι¤Äργος Βασιλει╬Čδης (αθλητ╬«ς CrossFit) , Γιο¤Źρκας Σε¤Őταρ╬»δης (αθλητ╬«ς CrossFit) , Κατερ╬»να, Αναστασ╬»α και Νεφ╬şλη (επαγγελματ╬»ες χορε¤Źτριες)

Με ╬şμπνευση απ¤î τα δικ╬Č τους αγαπημ╬şνα αθλ╬«ματα, επαγγελματ╬»ες αθλητ╬şς και λ╬Čτρεις του fitness, παρουσ╬»ασαν το κ╬Čθε σ¤Źνολο σε συνδυασμ¤î με κ╬Čποια σωματικ╬« δραστηρι¤îτητα. Στο show συμμετε╬»χαν ο Γιο¤Źρκας Σε¤Őταρ╬»δης, ποδοσφαιριστ╬«ς και λ╬Čτρης του CrossFit, η Ν╬»κη Πετρουλ╬Čκη, Yogatrainer, ο Ν╬»κος Πο¤Źλιας, αθλητ╬«ς CrossFit & co-owner του CFSouthFactory, η Μερ¤îπη Χριστοφιλ╬Čκη, αθλ╬«τρια εν¤îργανης, ο Γι¤Äργος Βασιλει╬Čδης, αθλητ╬«ς CrossFit, ο Στ╬şργιος Κουτρολ╬»κος και η Ε¤Źα Φρ╬Čγκου, fitnessmodels, καθ¤Äς και οι επαγγελματ╬»ες χορε¤Źτριες Κατερ╬»να, Αναστασ╬»α και Νεφ╬şλη. Με συν╬şπεια στην παγκ¤îσμια αποστολ╬« της να κινητοποι╬«σει ολο╬şνα και περισσ¤îτερους ανθρ¤Äπους να δραστηριοποιηθο¤Źν και να ακολουθ╬«σουν το ╬Čθλημα που τους αρ╬şσει, η ν╬şα συλλογ╬« της Reebok αποτελε╬» τον ιδανικ¤î εξοπλισμ¤î για ¤îσους επιθυμο¤Źν να αλλ╬Čξουν τη ζω╬« τους μ╬şσα απ¤î την ╬şντονη φυσικ╬« ╬Čσκηση.

╬łλενα Γαλιφ╬Č, Χριστ╬»να Κοντοβ╬Č, Νικ¤îλ Παναγι¤Äτου, Αθην╬Č Οικονομ╬Čκου, Αλεξ╬Čνδρα Δρ╬Čκου, ╬łντζη Γαλιφ╬Č.

╬łλενα Γαλιφ╬Č, Χριστ╬»να Κοντοβ╬Č, Νικ¤îλ Παναγι¤Äτου, Αθην╬Č Οικονομ╬Čκου, Αλεξ╬Čνδρα Δρ╬Čκου, ╬łντζη Γαλιφ╬Č.

Στην εντυπωσιακ╬« βραδι╬Č, ╬şδωσαν το παρ¤Äν εκπρ¤îσωποι των media, στυλ╬»στες, bloggers, trainers, γνωστο╬» αθλητ╬şς και γνωστ╬şς προσωπικ¤îτητες, μεταξ¤Ź των οπο╬»ων Αθην╬Č Οικονομ╬Čκου, Αλ╬şξανδρος Μπουρδο¤Źμης, Ειρ╬«νη Παπαδοπο¤Źλου, Σ¤îφη Πασχ╬Čλη, M╬Čνος Ιω╬Čννου, Β╬Čσω Κολλιδ╬Č, Κλ╬şλια Πανταζ╬«, Χριστ╬»να Κοντοβ╬Č, Δημ╬«τρης Μαυροκεφαλ╬»δης, Ελ╬şνη Βα¤Őτσου, Τ╬»να Μιχαηλ╬»δου οι οπο╬»οι απ¤îλαυσαν μοναδικ╬Č tailor-madefitnesscocktails, που ε╬»χαν δημιουργηθε╬» ειδικ╬Č για τη Reebok.

Γι¤Äργος Βασιλει╬Čδης  & Μερ¤îπη Χριστοφιλ╬Čκη

Γι¤Äργος Βασιλει╬Čδης & Μερ¤îπη Χριστοφιλ╬Čκη

 

Μ╬şσα απ¤î τη ν╬şα της καμπ╬Čνια, η Reebok θ╬şλει να τον╬»σει τις αλλαγ╬şς που φ╬şρνει η ╬Čσκηση στη ζω╬« του ανθρ¤Äπου, σε φυσικ¤î, κοινωνικ¤î και πνευματικ¤î επ╬»πεδο. ╬łτσι, ╬şρχεται να δ¤Äσει μ╬»α ν╬şα οπτικ╬«, τιμ¤Äντας και υποστηρ╬»ζοντας ¤îλους εκε╬»νους που αθλο¤Źνται σκληρ╬Č και ╬şχουν στ¤îχο, ¤îχι μ¤îνο να «χτ╬»σουν» ╬şνα δυνατ¤î σ¤Äμα, αλλ╬Č κυρ╬»ως να γ╬»νουν καλ¤Źτεροι, ξεπερν¤Äντας τον ╬»διο τους τον εαυτ¤î.

 

Δ╬şξου την πρ¤îκληση

#BeMoreHuman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>